Bilet de avion Air France si gratuit la Disney

Pentru fiecare rezervare de zbor Air France spre Paris, Disneyland Paris are placerea sa va ofere un bilet gratuit pentru ambele parcuri: Disney Park si Walt Disney Studios.

Oferta se aplica tuturor rezervarilor facute inainte de 31 iulie 2009.

Un bilet gratuit, datat, va fi rezervat in exclusivitate pentru primul pasager de pe itinerariu (de ex., confirmarea rezervarii).

Pentru a beneficia de aceasta oferta, pasagerul trebuie sa mearga la intrarea in Parcurile Disney si sa prezinte itinerariul, un act de identitate si cartea de imbarcare (toate documentele trebuie sa fie emise pe acelasi nume). Biletul gratuit, datat, trebuie sa fie folosit in 5 zile de la data plecarii inscrisa pe itinerariu si cartea de imbarcare. Biletul trebuie utilizat in ziua in care a fost emis. Aceasta oferta este valabila pentru o singura vizita, pana la 30 septembrie 2009 inclusiv, cu exceptia zilelor de 26 si 27 septembrie 2009.

Rezervati bilete pentru Disneyland Paris pentru insotitorii dumneavoastra cu ofertele promotionale exclusive, aflati mai multe despre Disney Resort si nu uitati: copiii sub 7 ani pot intra si se pot juca GRATUIT!Citeste toate noutatile