Informatii despre compania British Airways

Despre British Airways

British Airways este compania de baza din United Kingdom si una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.British Airways a fost infiintata in anul 1974 si are ca baza de operare principala aeroportul Heathrow din Londra. Fiind o companie foarte mare si importanta , British Airways mai foloseste ca si hub si aeroportul Gatwick situat tot in Londra. Terminalul 5 de pe aeroportul Heathrow a fost special construit pentru zborurile efectuate de catre British Airways si a fost deschis in 27 Martie 2008.

Flota British Airways

Flota British Airways contine in prezent peste 235 de aeronave. Daca in trecut British Airways se baza exclusim pe aeronave Boeing in prezent avioanele Airbus isi fac tot mai puternic simtita prezenta in flota British Airways.

Destinatii British Airways

In prezent British Airways efectueaza zboruri spre o mutitudine de destinatii din intreaga lume. Din Romania, British Airways efectueaza zboruri doar de pe aeroportul Otopeni din Bucuresti, iar pentru zborurile internationale de obicei realizaza escale pe aeroportul Heathrow din Londra.

Bilete de avion oferite de compania British Airwaysbilete avion Bucuresti - Londra Bucuresti - Londra 175.00 Euro

Oferta lunii Noiembrie de la British Airways pentru Bucuresti-Londra. Bilete de avion Bucuresti-Londra de la 175 euro cu toate taxele incluse.Vezi toate companiile aeriene