Lufthansa preia Austrian Airlines

Comisia UE a aprobat preluarea companiei Austrian Airlines de catre compania Lufthansa. Foarte probabil, tranzactia va fi finalizata inainte de sfarsitul lunii September 2009.

Ce presupun aceste schimbari in practica?

Pentru pasagerii care doresc bilete de avion Austrian Airlines:
Austrian Airlines devine parte integranta din cea mai mare companie aeriana din Europa, oferind astfel, mai multe zboruri si conexiuni perfect coordonate, spre cel putin 240 de destinatii din intreaga lume. Astfel, Austrian va putea oferi produse si oferte bilete de avion mai variate si mai atragatoare, impreuna cu partenerul Lufthansa.

Pentru Austrian:
Se imbunatateste accesul la reteaua de zboruri internationale precum si la reteaua de distributie ale Grupului Lufthansa, plus o serie de alte beneficii, de la avantajele achizitionarilor in comun si pana la dezvoltarea sistemelor si intretinerea a aeronavelor. In acest mod se creeaza baza pentru un viitor stabil si prosper.

Dar cel mai important lucru a ramas neschimbat: Austrian ramane tot Austrian. Acum, dar si in viitor, personalul prietenos si atent, va aduce un zambet prin amabilitatea si charm-ul tipic Austrian.Citeste toate noutatile