Promotie de iarna bilete de avion Tarom

Compania aeriana Tarom a pornit o campanie de promovare a biletelor de avion pentru zborurile sale, campanie denumita Maratonul de iarna Tarom. Aceasta promotie presupune:
MARATONUL DE IARNA TAROM: Bilete de avion dus intors cu numai 9 EURO!

TAROM da startul Maratonului de Iarna: Ai bilete de avion dus intors la doar 9 EURO, pentru ca iarna aceasta topim preturile, asa ca ai un motiv in plus sa calatoresti!

Noile destinatii care intra in Maratonul de Iarna TAROM sunt ROMA, VENETIA si SOFIA!

Pretul biletelor dus intors de 9 EURO cu taxele de aeroport incluse este:
Bucuresti - Roma = 105 EURO
Bucuresti - Venetia = 86 EURO
Bucuresti - Sofia = 93 EURO

Biletele dus-intors de 9 EURO (plus taxe de aeroport) pot fi cumparate intre 31 octombrie - 15 noiembrie si pot fi utilizate (plecare din Bucuresti) in perioada 9 - 15 noiembrie 2009.

Primele bilete dus intors de doar 9 EURO (plus taxele de aeroport) din cadrul Maratonului de Iarna TAROM au intrat la vanzare pe 27 octombrie 2009 si pot fi achizitionate pana pe 8 noiembrie 2009 pentru:

Bucuresti - Lyon = 108 EURO cu toate taxele incluse

Bucuresti - Zurich = 114 EURO cu toate taxele incluse

Biletele pot fi utilizate pentru calatorie (plecare din Bucuresti) in saptamana 2 - 8 noiembrie 2009.

In total, "Maratonul de Iarna" va cuprinde 84 de zboruri TAROM catre 14 destinatii externe, in sase saptamani, timp in care vor fi puse in vanzare aproximativ 800 de bilete de avion la tariful de 9 EURO (plus taxe de aeroport). Numarul biletelor disponibile in cadrul acestei promotii poate varia, in functie de locurile disponibile si incarcatura curselor.

Promotia "Maratonul de iarna" se aplica pentru calatoriile din Bucuresti catre destinatiile externe TAROM anuntate in cadrul Maratonului, iar biletele dus-intors au o perioada de sedere de minim 3 zile si maxim 14 zile.


Aceasta oferta este supusa unor termene si conditii. Locurile sunt limitate si includ taxa de emitereCiteste toate noutatile